LOCATIA DE EVENIMENTE GRADINA CU LICURICI

unde evenimentele se imbina cu natura

Activitati la Gradina cu Licurici

Canotaj si sporturi nautice pe lacul Morii

Evenimente cu sporturi nautice si canoe in Bucuresti
Scapa de caldura orasului si distreaza-te in locatia de evenimente din Bucuresti, Gradina cu Licurici, situata pe malul lacului. Fie ca aveti nevoie de o locatie perfecta pentru teambuilding in Bucuresti, sau doar cautati o locatie deosebita pe malul lacului pentru un eveniment alaturi de prieteni, va oferim locatia ideala pentru a evada.

De la placi de surf pana la canoe pe lacului Morii, totul este posibil. Gradina cu Licurici este locul unde natura si evenimentele memorabile se intalnesc. Nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari sau idei deosebite pentru ziua voastra.

Locul de distractie al copiilor

Locatie de evenimente pentru copii, in Bucuresti
Gradina cu Licurici, locatie creata din dragoste pentru copii, este o locatie de evenimente din Bucuresti unde atat adultii cat si copiii vor petrece timp de calitate. Avem un loc de joaca complet echipat in natura, direct pe iarba, impreuna cu un loc de joaca tematic unde copiii se vor distra pe durata evenimentului.

Zona de distractie dedicata copiilor include zone de alpinism, tobogane, trambulina si o zona cu nisip. Gradina cu Licurici este locul de distractie si de evenimente din Bucuresti, creat pentru distractia copiilor dvs, cu activitati variate care se desfasoara in siguranta.

Activitati pentru copii

Loc de joaca pentru copii in Bucuresti

Gradina cu Licurici este o afacere de familie. Avem deja o multime de activitati pentru copii si suntem deschisi in continuare sa va ascultam ideile astfel incat sa va organizam dvs. si copiilor dvs. activitatile dorite si evenimente memorabile.

De la activitati creative si pictura, pana la jocuri in aer liber, suntem intotdeauna deschisi pentru activitatile la care va ganditi, dedicate copiilor. Gradina cu Licurici este locatia din Bucuresti ideala pentru copii.

Tiroliana pentru extra divertisment

Tiroliana & evenimente pentru copii la Gradina cu Licurici

Relaxare pe ponton

Locatia ideala pentru meditatie si relaxare pe malul lacului